Adana’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana’da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıkarak karşı yönden gelen bir kamyonla çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Kaza, Ceyhan-Adana D-400 Karayolu üzerindeki Misis Kavşağı yakınlarında saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Mahmut Ertan’ın yönetimindeki 01 UC 898 plakalı otomobil, Adana istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve refüje çıkarak karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı.

Olay sonucunda hurdaya dönen otomobilde bulunan Mahmut Ertan ve Ünal Öztorun ağır yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Adana Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ne yazık ki, Ünal Öztorun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü Mahmut Ertan’ın tedavisi ise devam etmektedir.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, detaylı inceleme ve araştırmalarını sürdürmektedir.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Related Posts

Estetik operasyonda “diş hekimi” skandalı: Bakanlık harekete geçti

Estetik operasyonda “diş hekimi” skandalı: Bakanlık harekete geçti

Uzman: ‘Göğüs ağrısı olmadan da kalp krizi geçirmek mümkün’

Kalp krizi denildiğinde genellikle göğüs ağrısı akla gelse de her zaman tek belirti olmayabilir. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Fatih Yılmaz, kalp krizinin sırt ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, mide bulantısı gibi göğüs dışı belirtilerle de ortaya çıkabildiğine dikkat çekti. Özellikle kadınlar, yaşlılar ve diyabet hastaları gibi bazı gruplarda bu atipik belirtilerin daha sık görüldüğüne işaret eden Doç. Dr. Yılmaz, bu durumun tanı sürecini zorlaştırabildiğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Beyin damar tıkanıklığında ilk 6 saatin önemi

Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdürü Prof. Dr. Birol Özer, beyin damar tıkanıklıklarında erken müdahalenin önemine değinerek, “İlk 6 saatte yapılan müdahaleler hastanın yaşam kalitesini belirlemektedir ve bu kritik süreçleri başarıyla yönetiyoruz. Klinik uygulamalar, sadece tedavi geliştirmek değil; nitelikli bilgi üretmek, etik değerleri yaşatmak ve sağlıkta kaliteyi sürdürülebilir kılmak demektir” dedi.

Sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bilim ideal olanı açıkladı!

Duş almak, çoğumuzun günlük rutininde yer alan bir alışkanlıktır. Ancak, sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bu soruya dair farklı görüşler bulunmakla birlikte, bilim dünyası bir görüş birliği sağlıyor. İşte detaylar…

Göbeğiniz varsa hızlı yaşlanırsınız

Prof. Dr. Erk, göbek bölgesindeki yağlanmanın kalçadakinden daha tehlikeli olduğuna dikkat çekti. Bu bölgede biriken yağların iç organları sardığını dolayısıyla hem hasta ettiğini hem de yaşlanma hızını artırdığını belirtti.

DEM Partili Sevilay Çelenk’ten randevu krizine ilişkin soru önergesi: Yurttaşlar özel hastanelere yüksek ücretler ödemek zorunda kalıyor

DEM Partili Sevilay Çelenk’ten randevu krizine ilişkin soru önergesi: Yurttaşlar özel hastanelere yüksek ücretler ödemek zorunda kalıyor